H-5600 Békéscsaba, Szarvasi út 115. - Email: roadster[kukac]autobontocsaba.hu
 

GINOP-4.1.3-19-2019-01301

Projekt neve:  Napelemes rendszer telepítése a ROADSTER Kft.-nél

Azonosító szám:  GINOP-4.1.3-19-2019-01301

Projekt befejezése:   2021. 04. 26.

A támogatás összege:  2.970.000.- Ft.

Támogatás intenzitása: 100%

A projekt tartalma: A ROADSTER Kft. közel három évtizedes múltra tekint vissza, amelynek tevékenysége kezdettől fogva sérült, törött gépjárművek, kisteherautók felvásárlása, szakszerű bontása, alkatrészeinek eladása, újrahasznosítása. Induláskor német, olasz, keleti, nyugati típusú autókkal és kisteherautókkal foglalkozott a társaság, azonban 2000-ben nagyobb átalakulás következtében elindításra került a francia-japán járművek, alkatrészek kereskedelme is, ami a telephely külön szektorában kapott helyet. A nagy átalakításnak köszönhetően beüzemelésre került a gumiszerelő műhely is, ahol a használt gumiabroncsokon kívül, új, jó minőségű termékek forgalmazása is történik. Korszerű helyiségükben megjavítják, illetve a helyszínen felszerelik a személy és kisteherautókra megvásárolt gumiabroncsokat. Alakuláskor a tevékenység gyakorlása egy épületben, 120m2-en kapott helyet, majd az évek folyamán további területekkel bővült. A telephely nagysága mára már meghaladja az 1,6 hektárt. A ROADSTER Kft. a hivatalos, szakszerű, regisztrált bontáshoz minden engedéllyel rendelkezik, eleget tesz a környezetvédelmi előírásoknak, valamint fémkereskedelemhez szükséges jogosultságokkal bír.

A 14,85kW teljesítményű napelemrendszer, amely 54db Amerisolar AS-6P30 275Wp panel K2 alu tartószerkezettel, 1db Fronius Symo 15.0-3-M Wlan inverter, 1 Santon DFS-14 tűzvédelmi kapcsoló, 1 készlet AC,DC túlfesz- és túláram védelem, segédanyag beépítésével valósult meg, a korábbi éves áramfogyasztás szükségletet közel 100% arányban váltja ki. A napelemrendszer a ROADSTER Kft. Békéscsaba, Szarvasi út 115. szám alatti székhely irodát, szervizt, raktárakat és egyéb épületeket magában foglaló épületcsoport lemeztető szerkezetén került telepítésre. A telepítést követően létrejött a hálózati engedélyessel kötött szerződés és az "ad-vesz" mérőóra.

A hiánypótló beruházás hozzájárul a ROADSTER Kft. rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítéséhez, amely egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését és a környezetterhelés csökkentését, így szolgáltató tevékenység üzletszerű végzését teszi még inkább rentábilissá.


Kedvezményezett neve, elérhetősége: ROADSTER Autóbontó és Javitó Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

5600 Békéscsaba, Szarvasi út 115.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató